mandag 7. august 2017

Gleden over et nytt program!

Høstprogrammet 2017
Høsten nærmer seg – der – jeg sa det. Men hva så? Alle elsker sommer, sol og varme – ja, men hva med sene høstkvelder med en god bok? Eller enda bedre dropp boka og kom bort til oss! 

Når sommeren synger på siste verset er det nemlig slik her hos oss i biblioteket at vi samler sammen alle de gode ideene til arrangementer vi har hatt siden vårens program var i boks, og setter sammen HØSTENS program, og i år har vi vært flinke!
Det skjer så mye spennende, morsomt, litt trist og alltid, alltid interessant her hos oss i høst! Og vi får skrive om det her på bloggen…og på Facebook, på websiden, og så slenger vi det like så godt ut på Twitter – så flest mulig kan få det med seg!

Et lite tips til deg er å sjekke enten kalenderen på websiden, listen over Facebook-arrangementer (eller bedre: sett opp abonnement på bibliotekets arrangementer på Facebook så får du alltid vite når noe moro skal skje!). Eller ta en titt på siden i toppfanen på bloggen her «Hva skjer i biblioteket?», der setter jeg opp en liten liste hver måned med hva som skal skje de neste 30 dagene…Alltid noe spennende på den lista :-)

Programmet er ikke helt ferdig enda, det er fortsatt noen aktører som ikke er helt på plass, så litt tålmodighet må dere fortsatt ha, men mye er spikra. Denne høsten kan vi friste med arrangementer for store og små, vi får besøk av Espen Simonsen, forfatter av bøkene Sammen til verdens ende og Etter verdens ende. Siv Henningstad, ernærings-rådgiver og forfatter, som har skrevet boken I balanse med riktig mat, farger og yoga. Vi har satt opp barneteater - både i oktober og november, og vi får besøk av klarsynte Michael Winger kjent fra Åndenes makt...kanskje han finner spøkelset i kjelleren (vi har muligens ett eller to).

Vi har lesesirkler, lesestunder, juleverksted og mye mye mer, det vil bli en spennende høst - og det helt uten tvil :-)

Aller først ut er Iskremfesten på lørdag 26.august (klokken 12.00), det er avslutningsfesten for årets leselystkampanje Sommerles. Ikke nok med at denne festen lar barna komme hjem med diplom og at biblioteket byr på gratis ISKREM - vi får også besøk av de to tvillingbrødrene Svein og Egil Nyhus med forestillingen To menn og en tavle. Tenkt noe så artig for de små!

Så...høsten nærmer seg...JIPPIIIII!!!!!!

Sees på biblioteket :-)

Hilsen MaritIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar