lørdag 29. juli 2017

"Karma" av Jørgen Jæger

"Karma", bok nr. 5
Spenningen starter fra første side! Wow, Jørgen Jæger  leverer nok en gang. To separate saker kan se ut til å ha henge sammen. Fantastisk skrevet for oss som liker å gjette på  «den skyldige.» En rå-spennende krim-historie som denne gangen tar oss med til  Krokeide utenfor Bergen. 

Handlingen er tatt ut fra noen lange spaserturer Jæger selv har hatt med kona og hunden Birk, her ligger det gamle militærfortet Korseide Fort. Det blir ikke mindre spennende, når handlingen er lagt til et eksisterende sted. Bergensere kan helt sikkert kjenne seg godt igjen her.

Anbefales på det sterkeste for deg som vil ha spenning fra første side, og uten så mye blod…


Hilsen Marianne :-)

Litt mer om boka:
En mann forsøker å ta livet av seg på Korsneset i Bergen, men en turgåer griper inn. Da politiet ankommer, er mannen død og turgåeren sporløst forsvunnet. IT-medarbeider Sebastian Maddox blir funnet død i en bakgård. Det avdekkes uregelmessigheter i etterforskningen, og lensmann Ole Vik blir bedt om å gjennomgå saken på nytt. Etter hvert trer konturene av en kynisk bakmann frem - en mann som hensynsløst dreper enhver som står i veien for ham. Mannen kaller seg Karma, og Ole Vik har bare noen få timer til å finne ut hvem han er. Dette er den femte frittstående boken om lensmann Ole Vik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar