lørdag 15. juli 2017

"Dødssymfoni" av Jørgen Jæger

"Dødssymfoni", bok nr. 3
For en frydefull fortellerevne! Boken er spennende og underholdende, denne har utvilsomt bestselgerpotensial.

Sidene flyr til side for fulle guffer. Spenningen stiger etter hvert som Ole Vik begynner å nøste i denne grufulle saken- som viser seg å omfatte en hel familie…
Sier ikke mer her, så lån heller boken i biblioteket og start lesningen i dag!

Hilsen Marianne :-)

Litt om boka: 

Denne varme sommernatten får lensmann Ole Vik en kinkig sak i fanget. Innehaveren av Fjellberghavns gatekjøkken kommer hjem til et grusomt syn.

Noen har flådd katten hans og spikret undulaten hans til veggen. Omtrent samtidig kommer ekteparet Jørgensen hjem fra fisketur og finner hytten sin i vill uorden. Og det stopper ikke her. Distriktets orkesterdirigent får ubudne gjester. Og alt dette skjer i løpet av noen hektiske nattetimer.

Ole Vik og hans trofaste stab får en travel natt og prøver innbitt å finne forbindelseslinjene mellom de tilsynelatende enkeltstående hendelsene. 
Har en og samme person lagt ut på et personlig og systematisk tokt mot Fjellberghavns homofile kokk, den gamle millionæren og orkesterdirigenten? Og hvorfor?
Idet folk er i ferd med å komme til hektene igjen etter nattens grufulle hendelser, rystes de på nytt. Denne gangen av et mord. Fjellberghavn skjelver.

"Jørgen Jæger sender leseren hodestups gjennom to-tre hundre sider på få timer... Mannen har utvilsomt bestselgerpotensial og et stort talent som intrigekoker." (Kurt Hanssen, Dagbladet).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar