fredag 20. januar 2017

Til alle Harry Hole-FANS!

"Tørst" av Jo Nesbø
21. mars 2017 lanseres Tørst, Jo Nesbøs ellevte bok om Harry Hole.

Etter tre år i relativ harmoni braker helvete igjen løs i Oslo. Unge kvinner som har vært aktive på sjekkeappen Tinder blir drept i sine egne hjem, og Harry Hole trekkes inn i etterforskningen.

-«Jeg har bestandig vendt tilbake til Harry Hole, han er min sjelekompis. Men det er jo en ganske mørk sjel, så det har som vanlig vært både en glede og emosjonelt utmattende. Men Harry og historien gjør det verdt de søvnløse nettene», sier Jo Nesbø.

-«Tørst er en ekte og solid Harry Hole-roman, med alt det innebærer av galskap, korrupsjon, maktbegjær, utspekulerte drapsmetoder og en etterforsker som aldri unnslipper helt helskinnet. Dette er en bok vi gleder oss stort til å utgi», sier Nora Campbell i Aschehoug forlag.

Jo Nesbø feirer i år 20-årsjubileum som forfatter. For debutromanen Flaggermusmannen (1997) vant Nesbø både Rivertonprisen og Glassnøkkelen. Politi (2013) hadde et førsteopplag på 220 000 og er til nå solgt i over 450 000 eksemplarer. Filmen Snømannen med Michael Fassbender har premiere i oktober 2017.


Bøkene til Jo Nesbø er solgt i over 30 millioner eksemplarer på verdensbasis, og de er oversatt til 50 språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar