lørdag 30. juli 2016

Grip Øyeblikket!

Jeg har lest de to foregående bøkene til Larssen, og ser nå helt klart, etter siste boken, at jeg må kjøpe alle tre og bruke de som oppslagsverk! Denne mannen er en utrolig karismatisk person, med en tyngde i egne erfaringer som gjør han både klar og tydelig i sitt budskap. Og han gir oss verktøyet vi trenger for å starte vår egen prosess. Lykke til med din!

NÅ! Grip øyeblikket, det er alt du har

Forfatter: Erik Bertrand Larssen

Erik Bertrand Larssen er landets fremste mentaltrener og blant Norges mest etterspurte foredragsholdere. Han er engasjert, direkte og appelerer til følelsene hos publikum. Foredragene hans er svært motiverende og gir deg konkrete verktøy for å skape de endringene du selv ønsker.

NÅ! er den siste boken Larssen har skrevet, han har tidligere utgitt bøker med titlene Bli best og Helvetesuka.

Se for deg at du er helt rolig. Uansett hva som skjer. Stress, forstyrrelser, irritasjoner - det biter ikke på deg. Tankene dine er samlet rundt det du holder på med. Innimellom løfter du blikket og legger merke til alle de fine tingene rundt deg. Gjennom dagen opplever du stadig at du får drypp av påfyll, av energi.

I denne boken bruker Larssen sine egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, til å vise oss hvordan vi kan hente ut den kraften som finnes i å leve her og nå. Det handler om å trene opp din indre styrke. Bare da kan du være helt tilstede i livet ditt. Det er NÅ! forandringen skjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar