mandag 18. juli 2016

Er du en kriger?

Denne boken anbefales til deg som vil ha verktøyet til å endre litt på ditt tankemønster og væremåte. Fjeldheim kommer med direkte øvinger du kan bruke i ditt daglige liv. På jobben, med venner, i ekteskapet og ellers i alle sammenhenger. Fjeldheim skriver på en forståelig måte, slik at det faktisk er ganske enkelt å gjennomføre øvingsoppgavene som kommer. Trenger du en mental opprydding så er dette boken for deg!

Tenk som en kriger : Nå dine mål med mental styrketrening

Forfatter: Tommy Fjeldheim

Ved å bruke de samme mentale strategiene som er livsviktige for en kriger på oppdrag, kan alle mennesker lære seg å flytte grensene for sine egne prestasjoner. Denne boka viser deg hvordan du kan nå målene dine, uansett forutsetninger, ved hjelp av mental trening!

Tommy Fjeldheim er tidligere elitesoldat i Forsvarets spesialkommando og en erfaren mentaltrener. Gjennom inspirerende historier fra ekstreme oppdrag, så vel som gjenkjennelige eksempler fra hverdagen, formidler han sin unike kunnskap. Han forteller konkret om hvordan du kan bryte ned dine mentale barrierer, motivere deg selv, redusere stress og hverdagsfrykt og få kontroll over enhver situasjon. Ved å øve opp din mentale råskap vil du oppdage at du klarer mye mer enn du tror - og at det alltid lønner seg å tenke som en kriger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar