mandag 27. juni 2016

Godt nok for de svina - Godt nok for oss

"Godt nok for de svina" sa alltid Anitas far da noe var godt nok. Det reddet Anita fra å bli perfeksjonist og "flink pike". I denne boken skriver hun personlig og humoristisk om veien til lederjobben, om å våge å være synlig, både i møterommet og det offentlige rom, som de sårbare og feilbarlige menneskene vi er. Den handler om å ta utfordringer og å omfavne arbeidslivet og alle gleder, utfordringer og muligheter til personlig vekst det gir.

En ærlig og nær beskrivelse av en kvinnelig leder i det norske næringslivet. Jeg anbefaler denne boka på det sterkeste.

Godt nok for de svina : En leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet

Forfatter: Anita Kroghn Traaseth

Anita Krohn Traaseth (født 16.desember 1971 i Sandefjord) er en norsk næringslivsleder, forfatter og blogger. Fra 15.september 2014 har hun vært administrerende direktør i Innovasjon Norge etter å ha kommet fra stillingen som administrerende direktør i Hewlett-Packard Norge. Traaseth er styremedlem i Kommunal Landspensjonskasses (KLP) hovedstyre.
Denne boken handler om hvordan en helt vanlig norsk jente, uten ekstraordinære ambisjoner, ble leder. Den handler om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok. Den handler om å lede andre, men ikke minst om å lede seg selv.

Vil du lese mer fra Anita Kroghn Traaseth? Hun er også leder for bloggen Tinteguri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar