mandag 23. mai 2016

Sommerles 2016Sommerles-sola vår :-)
I år starter Sommerles på Eidsvoll bibliotek 6.juni og avsluttes med den tradisjonelle iskremfesten 20.august. Sommerles er en leselystaksjon som en rekke andre folkebibliotek både på Romeriket og ellers i landet, deltar på hvert år. I fjor på eidsvoll bibliotek var det totalt 166 som deltok i alderen 0-13 år, og de leste 3300 bøker tilsammen! Det er utrolig bra tall og vi håper selvfølgelig på like gode tall i år (kanskje til og med bedre!) og i den anledning oppfordres alle til å komme innnom biblioteket og hente leseskjema, eller printe det ut her: Sommerles-skjema!

Hvordan fungerer Sommerles? Jo, det skal vi fortelle:

Alle barn mellom 0 og 13 år kan delta. Alle bøker teller, de barna leser selv eller hører andre lese (høytlesning), bøker som bildebøker, tegneserier, lydbøker eller helt klassiske bøker tellr likt. Bare skriv ned tittelen på boken i skjemaet.
Har du lest minst fem bøker er du velkommen til iskremfest!
Leser du ti bøker eller flere (her er det ingen øvre grense), kan du selv plukke en premie når du leverer skjemaet i biblioteket, men du får bare plukke ut premie en gang :-)

Klovnen Knut
Lever skjemaet i biblioteket innen fredag 12.august, skjemaene kan også sendes på mail dersom man ikke rekker innom biblioteket (eidsvoll.bibliotek@eidsvoll.kommune.no).

Årets iskremfest holdes på Eidsvoll bibliotek lørdag 20.august klokken 14.30 (med forbehold om endring av tidspunkt). Underholdningen er Klovnen Knut som har forestilling i Panorama kino samme dag klokken 14.30.

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar