mandag 9. mai 2016

Selvfølelse nå!


Personlig ble jeg helt frelst av denne dama. Jeg har også fått se og høre et av hennes foredrag i vinter, i Kolbotn kulturhus. For ei dame! Hun bruker hele seg, både fysisk og psykisk, for å vise hva hun mener i gitte situasjoner, og latteren sitter løst.

Hun er dyktig til å formidle det hun vil få frem og det går rett inn hos meg.

Anbefales på det varmeste!

Selvfølelse nå!
Din personlige coach viser deg hvordan

Forfatter: Mia Törnblom
Oversetter: Bente Rannveig Hansen

Solgt over 300.000 eksemplarer! En av årets viktigste bøker. God selvfølelse kommer ikke av seg selv, det krever jobbing og sterk vilje til forandring. Men denne boka får du verktøyet som hjelper deg mot målet. Det handler om deg, dine tanker og følelser. Den handler om at du kan ta kontroll; at du selv kan bestemme hvordan du vil ha det; om hvordan du ønsker å leve livet. Boken er en oppskrift på å makte å utvikle deg selv. Forfatteren deler gavmildt ut sitt program for å trene opp selvfølelsen. Hun får deg til å reflektere og være ærlig med deg selv. Hun får deg til å være bevisst. Og mens du leser, kjenner du virkelig at du kommer videre. Boken er en åpenbaring! Mia Törnblom er en av Sveriges mest kjente foredragsholdere og forfattere.

På kjøret; - Jeg har bygd en karriere på å gjøre feil og tabber. Og jeg gjør nye økonomiske tabber hele tiden, forsikrer hun.

For 15 år siden hadde hun en halv million i gjeld til folk hun hadde svindlet og lurt. Hun måtte be om unnskyldning og gjøre opp for seg for å bli hel.

Det var ingenting i Mias oppvekst i Skärholmen som skulle tilsi at hun havnet på kjøret. Foreldrene var kjærlige og skikkelige. Mia var selvstendig, msart på skolen, spilte fotball, og hun så tidlig at rusavhengige på hjemstedet levde et fornedrende liv.

Hun er superkjendis i Sverige, og har opparbeidet seg en trofast fan skare i Norge. "Forfatter og Coach - Mia gjør stor suksess med sin bok Selvfølelse Nå!" (Hjemmet)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar