fredag 18. mars 2016

Inspirasjonsseminar med Stig & Stein


«Vi bryr oss om Eidsvoll»

«Bli med å bidra»

Engasjement og frivillighet inn i fremtiden er viktig. Samarbeidsnettverket «Vi bryr oss om Eidsvoll» ønsker derfor å invitere alle med interesse for frivillighet til en inspirasjonskveld. Arrangementet er gratis og har til hensikt å skape ideer og energi, slik at vi sammen kan være med å gjøre Eidsvoll til et enda bedre sted å leve.

Vi inviterer til:

Seminaret «Lær å fly» med Stig & Stein

På Galleri Festiviteten - Eidsvoll Verk

mandag 4.4.kl. 18.00

program for kvelden:

§  Ordfører Jon-Erik Vika ønsker velkommen

§  Foredrag ved Stig Hjerkinn Haug som har ledet hundrevis av ideprosesser og har en unik evne til å fange oppmerksomhet, engasjement fra første stund. Han har et fantastisk smittende humør og engasjement. Stig vil holde en times foredrag for oss, før vi går over til en liten idedugnad og presentasjon av de tilbud som Festiviteten og samarbeidet nettverket

 «Vi bryr oss om Eidsvoll» til nå har etablert.

§  Stig leder også en idedugnad i ca. en halv time, her håper vi å få mange gode innspill til aktiviteter som nettopp du synes mangler i bygda vår.

§  Vi lager stand rundt i salen og du vil få mulighet til og «mingle» litt rundt.

Velkommen til en spennende kveld.

Vårt fokus er på morgendagens aktiviteter og tilbud de må være aktuelle og nyskapende og samtidig ta vare på gode tradisjoner.

 Enkel servering.

Arrangementet gjennomføres med støtte fra: Eidsvoll bygdekvinnelag, Galleri Festiviteten, Eidsvoll frivilligsentral, Eidsvoll bibliotek og Eidsvoll Demensforening.

Har du spørsmål kontakt Eidsvoll frivilligsentral på 63960170 post@frivilligsentralen-eidsvoll.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar