tirsdag 13. oktober 2015

FN-dag på Råholt Bibliotek

Donasjon av nye/brukte leker

Vi inviterer deg til å donere nye eller brukte : barnebøker, lego , duplo og brettspill som vi kan gi til de som ikke har så mye fra før. Du kan levere donasjoner på Råholt bibliotek tirsdag 13. oktober og onsdag 14. oktober mellom kl. 11.00-18.00. Vi har allerede fått lovnad om donasjoner fra 5. klasse på Vilberg skole, tusen takk.På bildet f.v: Yvette-Marie Umuhoza, Eidsvoll Flyktningetjeneste; Sissel Viken, Eidsvoll og Hurdal Røde Kors; Merethe Kvernrød, Eidsvoll Flyktningetjeneste; Laurel Sharp, Eidsvoll bibliotek
I forbindelse av markeringen av FN Dagen inviterer vi flyktninger i Eidsvoll til hyggelig samvær og bokkafé tirsdag 20. oktober kl. 15.30-18.00 på Råholt bibliotek.

Tegneseriehelten Urban Legend

Forfatteren Josef Yohannes kommer for å snakke om sin tegneseriehelt «Urban Legend kl. 16.00. Han snakker om boken sin «Hva om jeg kunne skape en superhelt for fattige barn som dem jeg møtte i Botswana, en superhelt som kunne inspirere og motivere dem til å leve og oppnå sine drømmer og mål.» Etterpå blir det enkel servering. Arrangementet er gratis, og vi ønsker alle velkommen.
Forside bildet til tegneserien "Urban Legend"
Arrangement er i samarbeid med Eidsvoll og Hurdal Flyktningetjeneste, Eidsvoll og Hurdal Røde Kors, Eidsvoll bibliotek og Eidsvoll frivilligsentral.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar