mandag 12. oktober 2015

Bibliofil- biblioteket i lommen din

Logoen til applikasjonen "Bibliofil"

Bibliofil-appen er tilgjengelig for nettbrett(f.eks. IPad eller Sony Tablet) og smarttelefoner med nyere versjoner av Android og iOS. Dette er en app som gjør det lett å finne fram til bibliotekets tjenester. Man har full tilgang til søk, reservering og lånersider.


Skjermdump av applikasjonen "Bibliofil"

Hvordan bruker jeg appen?


Start opp appen etter at du har lastet den ned fra Google Play eller App Store(iOS) , velg bibliotek og logg inn på vanlig måte med lånernummer og PIN. Skifte mellom bibliotek gjøres enkelt fra menyen øverst på skjermen. Appen gir tilgang til alle bibliotek som bruker Bibliofil. Har du ikke mottatt pinkode av biblioteket kan du enkelt gå inn på denne siden hvor du kan sende inn et skjema og motta en ny pinkode. Alternativt kan du komme innom biblioteket å få pinkode med én gang.

Appen kan lastes ned fra App Store (qr) eller Google play (qr).

Digitaltlånekort
Ved å laste ned denne appen har du også et digitalt lånekort. Du får frem ditt digitale lånekort ved å klikke på menyknappen øverst til venstre. Da skal det komme opp en fane kalt "Mitt lånekort". Hvis du klikker på den får du opp en strekkode som fungerer som ditt lånekort.

Skjermdump av applikasjonen Bibliofil. Mitt lånekort uthevet.Har du noen spørsmål i forhold til applikasjonen så kan du kontakte biblioteket på telefon (66107220),via e-post: eidsvoll.bibliotek@eidsvoll.kommune.no eller henvende deg til skranken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar