tirsdag 1. september 2015

Samlesing på blogg


 

Er du glad i å lese og ønsker å ha noen å diskutere bøker med? Men mangler tid og mulighet til å komme på lesesirkel møter? Da er denne online-lesesirkelen midt i blinken for deg!

 
Lesesirkelen har vært et fast innslag her på bibliotekets blogg, og i høst starter vi opp igjen med nytt tema og navn. Tema for høsten er bøker som alle har raget høyt oppe på topplister en eller annen gang (...men som er på vei ned). Gjerne de bøkene som blir fort utlånt og har så lange ventelister at du mister interessen etterhvert. Nå har du sjansen til å lese disse bøkene!  Lever de opp til dine forventninger? Er de bra/dårlig? Hvorfor tror du akkurat disse ble bestselgere?
 
Hver måned kan du si din saktens mening om bøkene i kommentarfeltet og diskutere med andre her på bloggen.  Ønsker du å få din mening ned på papir vil det i hver bok ligge en lapp hvor du kan si det du mener før du levere boken igjen(helt anonymt).
 
 
Lesesirkelen på blogg starter opp først i september og boken vi skal lese er "Butcher's Crossing" av John Williams. For de som ønsker å lese bøkene på annet språk (f.eks engelsk) er det fullt mulig.  På høstens leseliste står det i parentes og i kursiv originaltittelen til de enkelte bøkene.

Høstens leseliste:

  • September: "Butcher's Crossing" (org.tittel: Butcher's Crossing) av John Williams. (Vil bli diskutert her på bloggen onsdag den 30. oktober)
  • Oktober: "Faen ta skjebnen" (org.tittel: The Fault in our stars) av John Green. eller "Idas Dans" av Gunnhild Corwin.
  • November: "Dagboken"(org.tittel The notebook) av Nicholas Sparks.
  • Desember: "Et helt halvt år" (org.tittel: Me before you) av Jojo Moyes.

 

Her på bloggen vil disse bøkene bli diskutert siste mandagen i hver måned hvis ikke annet er oppgitt.

 

I skranken på hovedbiblioteket kan du låne bøkene og få med deg en oversikt over høstens leseliste,men det vil også være mulig å få lånt bøkene på Råholt Filialen.  Spør gjerne oss hvis det er noe du lurer på!

 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar