fredag 11. september 2015

Helsebiblioteket - gratis helseinformasjon på nett

Vi har mange forskjellige bøker om tema helse på biblioteket. Men viste du at det også finnes en nettportal der du kan få informasjon om fagfeltet helse, som er helt gratis for deg å bruke i Norge?

Helsebiblioteket.no kan du få informasjon om forskjellige sykdommer som f. eks. kreft, Habilitering og rehabilitering og psykisk helse. Hvert tema har en egen samleside, med blandt annet en samling relevante lenker.

På Helsebibliotekte.no kan du finne kontaktinformasjon om forskjellige interesseorganisasjoner.

Du kan også søke etter fagartikler om temaer i databasene helsebiblioteket.no gjør tilgjengelig, og dermed få tilgang til oppsumert forskning.

Helsebiblioteket.no har også et eget register kalt Pasientinformajson, der du finner en alfabetisk oversikt over forskjellige typer symtomer og skydommer og hva disse kan komme av.

Helsebiblioteket er beregnet på fagutdannet helsepersonell. Tjenetsen er gratis å bruke for alle som bor i Norge, og man må ikke være fagutdannet helsepersonell for å finne nyttig informasjon på dette nettstedet. Helsebiblioteket kan være et sted der du kan oritentere deg og bli bedre kjent med et tema innenfor helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar