onsdag 9. september 2015

Bøker om mental trening

Lån boka på biblioteket
Skal du studere eller vil du lære noe nytt i høst?
Da ha biblioteket bøkene som hjelper deg å nå dine mål!

Bli best med mental trening av Erik Bertrand Larssen handler om hvordan du kan bli flinkere til å prioritere oppgaver som er viktig for deg. Boka kan hjelpe deg med å bli flinkere til å gjennomføre det du har begynt på.

 Hukommelsen blir sett på som en muskel som også trengs å trenes for at den skal vokse og funkere optimalt, og her får du innføring i hvilke øvelser du kan gjøre for å trene den opp.

Boka er enklet skrevet, med konkrete tips og øvelser som gjør deg bedre mentalt rustet til å klare å gjennomføre alt fra selvstudier ved ukentlige treningsøkter.


Lån boka på biblioteket


Moonwalking med einsteing : kunsten å huske alt av Joshua Foer er en morsom og velskrevet bok å hvordan du kan bli flinkere til å huske.

Boka er kryddret med morsomme og illustrerende eksempler fra forfatterens hverdagsliv. Boka beskriver tema hukommelse inngående, og selv om forfatteren tar opp temaer som er komplekse, gjør eksemplene brukt at jeg forstår hva han vil si.

Så har du et stor pensum du skal gjennom denne høsten, kan kanskje denne boka hjelpe deg med å huske detaljene bedre til eksamen.

http://www.eidsvoll.folkebibl.no/cgi-bin/websok?mode=vt&st=p&eccl=%26quot;kjeldsen+jens+e%26quot;%2fFO&tpid=7358&frapost=1
Lån boka på biblioteket
Hva er retorikk av Jens E- Kjeldsen er et godt hjelpemiddel hvis du skal presentere noe du har allerede har lært. I boken får du vite hva retorikk, kunsten å argumentere, er.
Boken gir også en grundig innføring i retorikkens historie, som går helt tilbake til antikken. Den henviser også leseren til flere andre bøker om tema retorikk som kan lånes her på biblioteket, eller bestilles.

Du får også tips til hvordan du kan bli en bedre retoriker. Boken gir innblikk i hvordan du kan bygge opp din argumentasjon, presentasjon eller tale, på en slik måte at det du sier virker interesant og relevant for tilhørerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar