mandag 13. juli 2015

Lån e-bøker på biblioteket

Logoen til EBokBib
Når en er på reisefot er det greit å ikke ha alt for tung koffert. For de av oss som er glad i å lese bøker, er pakkingen et evig dilemma; hvilke bøker skal jeg ta med meg? Skulle jeg tatt meg plass til alle bøkene jeg ville lese, måtte hatt med en ekstra koffert, og det blir fort trangt i bilen eller på flyet....

Løsningen på dette er e-bøker!

E-bøker er elektroniske bøker, med samme innhold som en fysisk bok, men som du isteden låner og leser på mobilen eller nettbrettet ditt. De tar ikke noe ekstra plass i kofferten, og du kan velge i et bredt utvalg bøker som biblioteket har kjøpt inn, som kan lastes ned på telefonen/nettbrettet.

EBokBib på Iphone
For å låne ebøker fra biblioteket, laster du ned programmvaren/appen EBokBib gratis via Google play eller iTunes/App store.

Du logger deg deretter inn med ditt lånekortnummer og din pin-kode (samme som i mappa mi). Hvis du ikke har lånekort kan du registrere lånekort her, og mangle du pinkode kan du be om ny pinkode ved å klikke her eller komme innom hovedbiblioteket på Sundet i våre åpningstider.

Når du har logget deg inn kan du bla i bokkatalogen, låne og laste ned opp til 3 bøker av gangen. Du kan sette deg på venteliste på bøker som allerede er lånt ut. Har du lest ut alle dine 3 bøker før innleveringsfristen, kan du levere de tilbake og låne nye bøker.

EBokBib på Android

Hvis du har noen spørsmål om nedlastning, lån eller lesing av e-bøker via appen EbokBib er det bare å ta kontakt med biblioteket på epost eller ta med telefonen/nettbrettet og komme innom i vår åpningstid i Sundet så hjelper vi deg gjerne :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar