onsdag 1. juli 2015

Bilferie med familien i sommer?

Biblioteket har lydbøkene som passer for hele familien.
Lån lydboken på biblioteket

Kurt koker hodet av Erlen Loe har humor som passer for alle.

Vi blir kjent med truckføreren Kurt og familien hans. Boka har mange humoristiske betraktninger om tilværelsen, og Kurt havner oppi mange absurde og underholdende situasjoner.

Her er det både hverdagsvisdom og lun satire over flerkulturelle aspekter av samfunnet, og viktigheten av å ha en jobb å gå til.

Du kan fjernlåne flere av Kurt-bøkene til Erlen Loe som lydbok ved å kontakte biblioteket.

http://www.eidsvoll.folkebibl.no/cgi-bin/websok?tnr=62782
Lån lydboken på biblioteket
Jada, jada, jada av Bjørn Ingvaldsen handler om Elias, som blir sendt på sommerferie til bestemoren sin. Bestemoren er postbud, og kjenner til alt som skjer i bygda hun bor i.

Hun er også så slem at hverken moren eller faren til Elias vil vedkjenne seg henne, og hun ligger i krig med broren sin. Krighandlignene består i en rekke humoristiske og absurde situasjoner, som Elias blir deltagene i. En skikkelig morsom bok!

Det er flere bøker i serien, så her er det bare å fylle opp bilen for sommerturen med bensin, humor og lydbøker.


Lån lydboken på biblioteket
Georgs magiske medisin av Roald Dahl er en kjempemorsom klassiker for både store og små. Harald Heide-Steen jr leser boka, og det gjør den bare enda morsommere. Her møter vi også skumle bestemødre, for Georgs bestemor er så skummel at han en dag må ty til drastiske milder.
Han må lage en medisin!

Barnebibliotekaren vår synes boka er kjempemorsom, og anbefaler den til alle som vil ha seg en god latter i sommervarmen.

Vi har flere av Roald Dahls bøker som lydbøker på biblioteket, så hvis du heller vil høre Heksene, Den fantastiske mikkel rev eller Charlie og Sjokoladefabrikken i bilen i sommer, er det bare å ta turen innom biblioteket.

Uansett hvor du drar og hva du leser (eller hører) i sommer, enten du er på stranda, i byen eller hjemme, ønsker vi fra Eidsvoll bibliotek deg en latterlig god sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar