onsdag 24. juni 2015

Skal du på utenlandstur i sommer?

Lån på biblioteket
Biblioteket har bøkene du trenger for å planlegge reisen!

Skal du over fjorden, har vi litteraturen for en Langhelg i København eller i London.

Hvis du vil bli i nabolaget kan du få inspirasjon til en Langhelg i Stockholm. Osloliv gir deg tips til hva du kan finne på i hovedstaden vår i sommer, hvis du ikke reiser lengre enn til Oslo.

Vil du har inspirasjon til de europeiske storbyene?

Du kan vandre Gatelangs i Nice, og få tips til hvor du kan nyte god fransk vin og baguetter langs den franske riviera. Bli kjent med Berlins gater, byen full av historie, museer, pølser og surkål. Med Gatelangs i Bilbao og San Sebastina finner du både michelen-resturanter og den korteste veien til stranda.
Lån boken på biblioteket

Går turen til til andre verdensdeler?

Gatelangs i Sigapore hjelper deg å bli kjent med byen i møte mellom østen og vesten. Å reise til ny steder kan føre til kultursjokk. CultureShock! Cuba er en overlevelsesguide i sosial etikette for deg som skal til Cuba i sommer, og den er nyttig om du skal til andre land i søramerika også.

Skal du besøke kengeruer, kaoabjørner eller surfte "down under" i sommer? CultureShock! Australia gjør det kjent med den australske kulturen, og Australia gir det tips til opplevelser og gode hoteller.


Lån boka på biblioteket
Reiser til til Statene, uten å helt vite hva du skal gjøre der? 10 opplevelser i New York og 10 opplevelser i Los Angeles gir deg tips til de beste opplevelsene. Det kan også være morsomt å forbrede seg til turen med romanen USA : annerledeslandet i en ny tid eller reiseboken USA : en reise.

Skal du besøke den muslimske verden i sommer? Da er CultureShock! Egypt en lærerik og morsom måte å bli kjent med kulturen i en av verdens eldste sivilisasjoner, som etter den egyptiske våren stadig er i endring. Gatelangs i Istanbul hjelper deg å orientere deg i byen full av historie, det tidligere hovedsete til det østromerske riket.

Hvor enn turen går ønsker vi fra Eidsvoll bibliotek deg en riktig god sommer!

Hovedbiblioteket på Sundet har vanlige åpningstider i sommer, og det er mulig å levere og låne bøker på vår selvbetjente mini-filial på Råholt bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar