torsdag 11. juni 2015

Feel-good i sommervarmen

Lån boka på biblioteket
Leter du etter noe lett og morsomt å lese i sommervarmen?

Biblioteket har bøkene for deg!

Karin Brunk Holmqvist har skrevet tilsammen 8 svært populære feel-good bøker. Den første bøken hun kom ut med var "Potensgiverne". Potensgiverne handler om de to søstere Tilda og Elida på henholdsvis 72 og 78 år. De ønsker seg inne-toalett med innlagt vann, men hvordan tjene penger nok for å få råd til det?

Den nyeste boken til Karin Brunk Holmqvist er "Steinhimmelen". "Steinhimmelen" handler om 34 år gamle Erna, som fortsatt bor hjemme hos foreldrene, og hva som skjer når hun møter den nyinnflyttede kunstneren Börje, og kanskje kjærligheten også?
http://www.eidsvoll.folkebibl.no/cgi-bin/websok?tnr=116282
Lån boken på biblioteket
Siri Østli har skrevet boken "På høye hæler over Grønnland". Her er det intriger, sleipe sjefer som får som fortjent, kjærester som er utro, og kjekke menn som kommer som riddere i rustning og redder dagen. Dette er en morsom, varm bok som beskriver livet på Grønnland i Oslo på en humoristisk og ærlig måte.

Graemen SimSion har skrevet boken "The Rosie Project", en engelsk feelgood bok skrevet fra en manns perspektiv. Hovedpersonen i boka, Don, minner veldig om Sheldon i tv-serien "The big bang theory". Don ønsker seg en livspartner, og starter "The wife project". Så møter han Rosie...

Boka er en humor-bok, og jeg lo høyt flere ganger av hva Don får seg til å si, og hva han er villig til å gjøre for å finne noen å dele livet med. Anbefales på varme sommerdager på det varmeste.

"Prosjekt Rosie", den norske oversettelsen av boken, er tilgjengelig på som e-bok via vår e-bok app eBokBib, som er gratis å laste ned og tilgjengelig for plattformene Android og iOS (appel). Last ned appen, lån boka, og les den på telefonen eller nettbrettet i sommervarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar