onsdag 27. mai 2015

Playstation-spill på biblioteket

Vi har vært så heldige å få en hel haug playstation 3 spill i gave. Noen av de er helt nye, andre er litt mer vintage, men alle er vel verdt å prøve.

Du kan komme innom å låne spillene, eller sette deg på venteliste om de er lånt ut. Du kan låne spillene i 2 uker.

Under ser du anmeldelser av noen av spillene du kan låne hos oss.
 
Unreal Torunament 3
Unreal Tournament III
Gamer.no har gitt spillet 8 av 10, som er en svært god score. Spillet er et first person skytespill.

Gamereactor.no mener Unreal Torunment III spillet er best som et onlinespill, men at single-player versjonen kan hjelpe deg å lære alle triksene og bli kjent med kartene og kjøretøyene.

Spillet har 18 års aldersgrense.


NHL 2013
NHL 2013
NHL 2013 er et ishockey-spill, der du spiller i en turnering og under kampene styrer du de forskjellige spillerne, som oftest den som har pucken.

Gamereactor.no skriver at NHL 2013 er en god erstatning for de som venter på at ishockey-sesongen skal starte.

Gamer.no sier "Etter å ha spilt mange timer med spillet, både på nett og alene i min egen stue, sitter jeg igjen med et god følelse". Kom å lån spillet på biblioteket,og si din mening selv.


MAG
MAG
MAG er et onlinebasert førstepersons skytespill, der målet er at du skal sammarbeide på lag med 127 andre spillere, og kjempe mot et annet lag om å vinne.

Gamer.no har anmelt spillet, og sier at "[...] Med en gang du investerer noen timer i spillet, begynner det å åpne seg opp. Det har et utmerket system som belønner lagspill, og utviklingen av soldaten din er et givende aspekt med spillet.".

Spillet har 16 års aldersgrense.

Mirror's Edge
Mirrors Edge


"I en by der informasjon er kontrollert, hvor kriminalitet bare er et minne og hvor de fleste har ofret frihet for et komfortabelt liv, er det noen som velger å leve anderledes". I dette spillet er du en av disse, en "Runner", som skal løse et mysterium samtidig som du forsøker å overleve.

Gamer.no kaller Mirror's Edge "kunstnerisk akrobatikk", og sier det er et spill du kommer til å elske og hate.

Mirror's Edge har 16 års aldersgrense. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar