torsdag 9. april 2015

AVLYST!! Bokbad med tema Mobbing

AVLYST!
Det planlagte bokbadet der Tanja Wibe-Lund kommer for å snakke om sin bok Hopp da, så blir vi kvitt deg! : en bok om mobbing. er desverre AVLYST.

Sted: Kafe HenrikTid: Torsdag 16. april kl 19:00
http://www.eidsvoll.folkebibl.no/cgi-bin/websok/websok?mode=vt&st=p&publikumskjema=1&hpid=7715&embedded=0&pubsok_txt_0=hopp%20da%20s%E5%20blir%20vi%20kvitt%20deg
Finn boken i vår katalog

Boken handler om Tine, som vokste opp med mor og far og tre søsken i et trygt hjem. Men i verden utenfor, på fritiden, i skolegården og i sosiale medier ble hum mobbet gjennom sin barndom og ungdomstid.

Tine har pådratt seg alvorlige, personlige problemer som sosial angst, og har gjennom årene fungert dårligere og dårligere blant andre. Det ble en ond spiral, de økende personlige problemene, forsterket kritikken fra omgivelsene.

Statsledere gjennom ti år har lovet innsats mot Norges høye mobbetall, uten at samfunnsproblemet har blitt mindre. Boken inneholder tidligere upublisert forskning som avslører skadevirkninger mobbeofre bærer med seg over i voksen alder. Boken gir råd og refleksjoner, og den skildrer mobbingens mekanismer fortalt gjennom mobbere, eksperter, pårørende og ofre.

Dette er altså en svært relevant og viktig bok!
Foto: Tine Poppe. Hentet fra Aschehoug

Tanja Wibe-Lund, som har skrevet om Tine, er journalist  i VGs nyhetsseksjon. Hun har tidligere
vært krimjournalist i VG, leder av krimavdelingen i Romerrikets Blad, journalist i Eidsvoll Ellensaker Blad og juniorreporter i NRK. "Hopp da, så blir vi kvitt deg!" er hennes første bok.

Tanja bokbader med Elisabeth Fjørtoft fra Eidsvoll filologiske selskap.

Arrangør: Eidsvoll filologiske selskap og Eidsvoll bibliotek.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar