tirsdag 27. januar 2015

Cover your ears! – Snart blir det bråk i biblioteket!

Magnus Thunberg
Lørdag 31. januar klokken 12.00 arrangerer vi rytmekurs i biblioteket! Nå har alle muligheten til å bli kjent med rytmen, vi vil lære litt om hva en rytme er og hvilken rolle den spiller i musikken. Det vil bli flere små øvelser før vi vil prøve et stykke kalt «Body Percussion» der vi bruker kroppen som instrument. Kurset avsluttes med et skikkelig «Stomp-nummer» der vi bruker noe utradisjonelle slagverkinstrumenter for å gi masse lyd til biblioteket.

Vi har fått med oss Magnus Thunberg fra Kulturskolen til å holde kurset, han er slagverklærer og er virkelig en med rytme i kroppen!

Vi ønsker med dette kurset å oppfordre foreldre og besteforeldre, onkler og tanter, venner og bekjente, til å ta turen til biblioteket med barna for å ha det kjempegøy en lørdag formiddag! Arrangementet passer for barn fra 8 år :-)

Bli med!

Er du redd det vil bli for mye bråk, så fortvil ikke – vi har gått til innkjøp av ørepropper for den som foretrekker litt lavere lydnivåer :-)

Rytmekurset er en del av et nytt prosjekt vi har startet opp med i biblioteket som vi har valgt å kalle «Hjernetrim!», prosjektet har fått støtte fra Nasjonalbiblioteket og har som mål å få barn, foreldre og besteforeldre til å bruke hjernen! Foreldre og besteforeldre er hjertelig velkomne til å delta sammen med barna. Vi vil komme med et nytt arrangement hver måned, og det vil alltid kunne kobles til bruk av hjernen!

Hvor og når?

EIDSVOLL BIBLIOTEK
LØRDAG 31. JANUAR
KLOKKEN 12.00
PASSER FOR BARN FRA 8 ÅR

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar