onsdag 14. januar 2015

Actionfylt humor med en dasj fantasy

Finn filmen på samsøk.no
R.I.P.D. Rest In Peace Department (2013)

Regi: Robert Schwentke

Aldersgrense 15 år.

«Jeff Bridges og Ryan Reynolds arbeider i Rest In Peace Department (RIPD), den største politistyrken noen gang, som er satt sammen av åndene til tidenes beste politimenn. Det er jobben deres å beskytte de levende mot monsterånder som er forkledd som helt vanlige mennesker på en svært smart måte.

Den munnrappe sheriffen Roy Pulsifer (Bridges) er en veteran i RIPD. Han samarbeider med Nick Walker (Reynolds), en kommende stjerne som ble drept i sin beste alder. De to kollegaene er svært ulike, men sammen avdekker de et komplott som vil kunne gjøre slutt på livet slik vi kjenner det. De to må kjempe sammen for å overvinne sinte sjeler som nekter å stå ansikt til ansikt med rettferdigheten før de overtar jorden.» (Fra filmens cover).

Action og spenning, humor og romantikk…ganske vanlig med andre ord. Filmen har alt som trengs for å underholde den som liker litt action og fantasi i halvannen time. Filmen er hverken for lang eller for kort. Du rekker ikke bli lei plottet før filmens slutt som er tilfellet i noen filmer. Aldersgrensen er kanskje litt høy for de som har sett mye fantasifilm og action. Det er noen litt skumle scener, litt stygt språk og noen dødsfall, men det er å regne med i denne typen film. Er du på jakt etter actionfylt humor kan denne filmen helt klart anbefales.

Filmen ble tatt inn på fjernlån fra Skedsmo bibliotek og kan dermed finnes i deres samling, følg lenken under bildet for å låne inn filmen fra et annet bibliotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar