fredag 19. desember 2014

Nei dævendøtte nå er det jul igjen!

I løpet av desember har vi i biblioteket fått satt opp juletre, pyntet, tatt nissebilde og hatt et strålende juleverksted!

Årets juletre ferdig pyntet :-)
Juletreet ble pyntet av bibliotekets damer, og vi syntes selv det ble ganske så bra, hva syntes du? Trappen opp til annen etasje har vi pyntet med en lysende girlander med røde bånd, nissebildet ble tatt her for ikke så lenge siden, men fikk vi alle til å smile pent? Juleverkstedet ble gjennomført tidlig (?) en lørdags morgen til stor glede for store og små :-)

Fredagen før juleverkstedet gikk sjefen rundt i hele biblioteket og lette etter bortkomne stoler til alle forventede gjester til dagen etter…og til et par fler og. Når bord og stoler var på plass begynte hun å lure litt på hvor mye lim, glitter og glanspapir i alle regnbuens farger ville dekke bordene når dagen var over, det viste seg å bli mye!

Det var full baluba og god stemning i biblioteket på lørdagen. Juleverkstedet var en samarbeidsprosjekt mellom biblioteket, frivillige fra Eidsvoll Frivilligsentral og Besøkstjenesten, samt Eidsvoll- og Hurdal Røde Kors, alle gjorde en fantastisk innsats. Vi hadde satt frem kakebord med kaffe, saft og pepperkaker til alle, noen av kulturskolens elever spilte piano og vi satte i gang med litt allsang. Vi avsluttet med å dele ut godteposer til alle barna, det var jo tross alt lørdag :-)

Og med det ønsker vi alle et god jul og et godt nytt år og minner om at biblioteket har åpent noen dager i julen som alltid. Se bibliotekets åpningstider i menyen til venstre på siden :-)

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar