tirsdag 11. november 2014

Uken for alle bibliotekets små syndere

Denne uken feirer vi Nordisk bibliotekuke og gjør det med en liten pluss for alle små syndere der ute.

VI SLETTER PURREGEBYRER :-)

De fleste vet at biblioteket er gratis såfremt en følger bibliotekets reglement som forsjåvidt er en enkel sak. Lån bøkene i 28 dager, forny lånet innen fristen inntil tre ganger før de må leveres.

Men det er nå slik at Eidsvoll er full av små synderne, som ikke klarer dette av ulike grunner. Kanskje du er litt glemsk? Tidsklemma tok deg? Leste feil dato på leveringslappen? Mange grunner, og gode grunner, men da påløper et aldri så lite gebyr. Purregebyrene. Biblioteket har pr idag en ganske så høy sum utestående purregebyrer. Disse kan nå bli slettet, dersom du kommer innom biblioteket da, for vi får ikke tatt alle i en sveip, det må bli en og en, da er det kjekt å ha et lånekort å bippe :-)

For de litt større synderne som har fått erstatningskrav på mediet vil kun purregebyret slettes, men det er jo også noe. For har det gått så langt som til en regning i posten er nok purregebyret på hvertfall 80 kr, kanskje mer... Like greit å komme innom så kan vi slette det med en gang :-)

Men OBS OBS! Biblioteket i Eidsvoll er stengt idag (tirsdag), men Råholt filial er åpent til klokken 18! Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar