onsdag 19. november 2014

Livstid med Liza Marklund

Finn boken i vår katalog
«Sveriges mest kjente politimann blir funnet myrdet i sengen. Hans treårige sønn er sporløst forsvunnet. Hustruen, Julia, framstår snart som den skyldige. Hun var der, hun hadde motiv, og mordvåpenet viser seg å ha fullt av hennes fingeravtrykk. Etter en summarisk rettssak dømmes hun til livsvarig fengsel av en enstemmig jury. Men Julia hevder sin uskyld.»

Livstid er en frittstående thriller om menneskets lengten etter det evige: kjærligheten, tilliten, jobben - og barna. Den er også en direkte fortsettelse på Nobels Testamente. Liza Marklunds kriminalromaner om journalisten Annika Bengtzon er blitt en stor suksess både i og utenfor Skandinavia. Bøkene har solgt i over seks millioner eksemplarer og er oversatt til 28 språk. Liza Marklund er også Unicef-ambassadør, og spaltist i Expressen og i VG.

En veldig spennende bok, som jeg hadde vanskelig for å legge fra meg. Den kjente politimannen David Lindholm blir skutt og drept i sitt hjem samtidig som sønnen Alexander på 4 år forsvinner. Hans kone er i leiligheten og blir mistenkt for drapet. Alt dette skjer samme natt som journalisten Annika Bengtson blir forlatt av ektemannen og huset deres brenner ned. Til tross for sine private problemer nøster Annika opp historien omkring drapet på David Lindholm, som viser seg å ikke være den helten alle tror han er. Veldig spennende og underholdende.

 Anbefales sterkt!

Av Marianne Hoel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar