fredag 5. september 2014

Bare tiden vil vise


Finn boken i vår katalog
Jeffrey Archer «Bare tiden vil vise»  (2014)

Clifton-krøniken, bind 1

Utgitt på Vigmostad & Bjørke forlag

For de av dere som liker serier/og eller trilogier; Følg med her.

I 2011 utga Archer den første av fem bøker i serien The Clifton Chronicles som følger livet til Harry Clifton fra hans fødsel i 1920 og til hovedfigurens slutt i 2020. «Only Time Will Tell « forteller om livet til hovedfiguren fra 1920 og til 1940 og ble utgitt i mai 2011.

Den storslåtte beretningen om Harry Cliftons liv begynner i 1920 med de foruroligende ordene: "Jeg fikk høre at faren min ble drept i krigen." Tjue år skal imidlertid gå før Harry oppdager sannheten om farens død. Og i neste omgang blir han konfrontert med spørsmålet om hvorvidt mannen han har sitt etternavn etter, faktisk er hans egentlige far. "Bare tiden vil vise" følger et minneverdig persongalleri fra ødeleggelsene etter første verdenskrig til utbruddet av andre verdenskrig. Harry må bestemme seg for om han vil ta plassen ved universitetet i Oxford eller delta i kampen mot Hitlers Tyskland.

Leseren tas i denne uforglemmelige historien med på en reise man ønsker aldri skal ende, med en avslutning som verken leseren eller Harry Clifton selv noensinne kunne ha sett for seg.

Historien fortsetter i bok nr.2, «Fedrenes synder»

La dere fengsle av en veldig spennende fortelling!

Anmeldt av Marianne Hoel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar