mandag 17. mars 2014

Skrekk & gru: The Walking Dead

The walking dead, serie dvd
Finn filmen i vår katalog
The complete first season
Etter flere uker i koma våkner sheriff Rick Grimes opp i et tomt sykehus, hvor han er helt alene. Den verden han en gang kjente, har forandret seg radikalt. En zombie-epidemi er brutt ut, og ingenting ser ut til å noen gang bli som før. Grimes tar etter hvert ledelsen for en gruppe overlevende, som må stå sammen gjennom tykt og tynt - og mye blod - på jakt etter en trygg havn. Kanskje vil Grimes også finne kona og sønnen, som han har et håp om at fortsatt lever?
Serien får karakteren 8.9/10 I IMDb.
Aldersgrense 15 år
Finn filmen i vår katalog
The complete second season
Den andre sesongen av denne kritikerroste serien begynner med at Grimes og de andre overlevende velger å overlate Atlanta til zombiene og reiser videre til Fort Benning. På veien blir de stoppet av et trafikkaos på motorveien, og de rømmer inn i skogen. Når ett av gruppemedlemmene blir skutt ved en feiltakelse, drar de gjenlevende til en isolert gård hvor det snart kommer frem at det er hemmeligheter som truer med å rakne den tynnslitte freden mellom de gjenværende menneskene.
Serien har blitt nominert til en Golden Globe og fikk terningkast 5 i norske aviser.
Aldersgrense 15 år
Finn filmen i vår katalog
The complete third season
I den tredje sesongen av The Walking Dead har Rick og hans lille gruppe med overlevende inntatt et fengsel. Innenfor murene føler de seg tryggere enn på lenge, men selv om de nå er relativt trygge for zombiene på utsiden finnes det fortsatt mennesker der ute som kan være en vel så stor trussel.
Serien har karakteren 8,7/10 i IMDb.
Aldersgrense 18 år


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar