onsdag 26. mars 2014

Kreftens gleder

Finn boka i vår katalog

«Kreftens gleder» av Gregers Ottesen (2013)

Boken handler om suksessformlene for overlevelse, hvordan finne og bruke disse.

«16. mai 2013. Får dårlige nyheter. Lymfekreften er blitt hissig. Den sitter i benmargen. Må i gang med cellegift allerede dagen etter og fortsette i ukesvis. Får beskjed om at dette kan bety slutten. Men er ikke redd. Har forberedt meg på dette lenge. Skal fighte. Skal vinne ved hjelp av tidligere suksessformler. Jeg skal oppleve sensommeren og høsten, og vende tilbake til det gode liv.»

Ved å belyse alt det gode en kreftsykdom kan bringe med seg? For den syke, de nærmeste, venner og kolleger? Hjelper forfatteren deg til å finne veier til mestring. Kreft blir gjerne omtalt i svært negative former, men kan gi mange rike opplevelser for de involverte. I boken belyses disse opplevelsene gjennom en erfaren kreftpasients øyne.

Dette er en god bok til hjelp for mennesker med kreft, deres pårørende og deres venner. God informasjon i forhold til hvordan man kan/skal håndtere en kreftpasient…

En godt fortalt bok av en meget reflektert person med kreftdiagnose. En god historie om hvordan en person med en slik alvorlig diagnose, kan takle hverdagen med forskjellig typer behandling, dagliglivet med sine oppturer og nedturer og ikke minst forholdet til familie og venner.

Anbefales!

Av Marianne Hoel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar