mandag 6. januar 2014

Historiske kjendiser: Djengis-Khan

finn boka i vår katalog

Buens mestere av Conn Iggulden

Forlaget skriver om denne boka:

Andre, frittstående bind i Conn Igguldens nye, historiske romanserie om den mongolske fyrsten Djengis Khan og etterkommerne hans.

I mer enn tusen år har de krigerske mongolske stammene kjempet mot hverandre, inntil Djengis Khan forener dem i én styrke. Denne styrken ønsker han å bruke mot en felles fiende - det store kinesiske riket. Og han ønsker å angripe dem på deres eget område.

På veien venter den endeløse Gobiørkenen og nesten uoverkommelige fjellformasjoner. Men den største utfordringen for det hardføre steppefolket, med sine buer og hester, er likevel kinesernes overlegne krigskunnskap og høyt utviklede sivilisasjon. I oppgjøret med arvefienden må Djengis Khan bilegge stadige stridigheter blant de mongolske generalene og megle mellom sine egne ærgjerrige brødre.

Buens mestere er den andre, frittstående boken i Conn Igguldens nye, historiske fembindsserie om Djengis Khan og etterkommerne hans - et familiedynasti som på 1200-tallet skapte det største imperiet verden har sett, fra Stillehavet i øst til Donau i vest. Gyldendal utgav tidligere i år Ulven fra steppene, den første boken i serien om Djengis Khan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar