fredag 18. oktober 2013

Ukjent ID
«Ukjent ID» / «Unknown» Produksjonsår: 2011 Regi: Jaume Collet-Serra
Sjanger: Thriller Aldersgrense: 15 år Skuespillere:  Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella, Sebastian Koch .

Handling:

Dr. Martin Harris kommer til seg selv i Berlin etter en bilulykke og opplever at hans kone ikke lenger kjenner ham, samtidig har en ukjent mann overtatt hans identitet. Ukjent ID er en dramatisk og nervepirrende thriller med Liam Neeson og Diane Kruger i hovedrollene.

Ignorert av mistenksomme myndigheter, og med livsfarlige drapsmenn i hælene er Harris plutselig alene. Han er sliten, på vill flukt i et fremmed land, og har få andre alternativer når Gina, en tvilsom og usikker kilde til hjelp rekker ham hånden. Martin beveger seg i retning noe mørkt, dødelig og mystisk, noe som vil tvinge ham til å stille spørsmål til egen dømmekraft, identitet og hvor langt han er villig til å gå for å avdekke sannheten.

Ukjent ID (Unknown) er en thriller med Oscar-nominerte Liam Neeson (Schindlers liste) og Diane Kruger (Inglorious Basterds, January Jones, Aidan Quinn og Bruno Ganz.
Igjen en strålende Liam Neeson. Dette var en av de bedre jeg har sett!! Spenning fra begynnelse til slutt. 

Anbefales
Av Marianne Hoel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar