fredag 2. august 2013

En drapsmann er på hevntokt

Thomas Enger »Blodtåke» (2013)

Finn boka i vår katalog
En drapsmann på hevntokt

Justisministeren er Hennings søster, men de har ingen kontakt. Et sted har det skåret seg - for hele familien Juul. Henning klarer å finne søsteren der hun har gått i dekning. Hun avviser ham, men allikevel jobber Henning fram noe som gir henne en idé om hvem som er ute etter henne.

Et nytt drap finner sted, og det kobles raskt til det første. Offeret hadde vært en elev hos Erna Pedersen. Man frykter at det kan bety at flere liv er i fare. Morderen må tas snarest mulig.

Spenning med dybde

Blodtåke er en roman som aldri står stille. Men det er ikke bare handlingen som driver denne velkomponerte og flerløpede fortellingen framover. Personen Henning Juul vokser stadig sterkere fram. En europeisk anmelder mente at han tidligere er skildret med «en blanding av skrøpelighet og styrke som du ikke kan unngå å bli glad i». Hans refleksjoner og handlinger i Blodtåke bekrefter det. Og gjennom søsterens tanker får vi vite mer om Juul-familiens tragedie. Slik skaper Thomas Enger en kjapp spenningsroman - med dybde. Heng deg på nå, for spenningen stiger garantert for hver bok.Les gjerne de foregående bøkene først.

Anbefales av Marianne Hoel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar